Smo dobro stoječe podjetje, odprto za nove sodelavce. Nudimo zdravo delovno okolje in možnost osebnega razvoja, hkrati pa se zelo dobro zavedamo pomena slogana »Na mladih svet stoji«.

V našem podjetju smo zaposleni predvsem mladi, obetavni in samoiniciativni ljudje, ki si želimo novih uspehov. Prav take v podjetju tudi iščemo, saj so motiviranost, kreativnost in samostojnost lastnosti, ki jih mladi brez dvoma imate. Zato te vabimo, da se nam pridružiš!

Prosta delovna mesta

Voznik manipulant m/ž

01.02.2019

Zaposlitev: določen čas 12 mesecev

Pričakovane izkušnje: 1 leto na podobnem delovnem mestu

Karierni nivo: izkušeni delavec

Poskusna doba: da (4 mesece)

Spletna stran: http://www.kkagro.si/

 

Smo podjetje z več kot 26-letnimi izkušnjami na področju pekarstva in slaščičarstva. Naša osnovna dejavnost je oskrba vseh tovrstnih obratov in proizvodnje s surovinami ter s pomožnimi materiali. Naše trajnostne in ambiciozne načrte podpirajo visoki standardi kakovosti, mednarodno priznani poslovni partnerji in s tem proces nenehnih izboljšav, predvsem pa visoko motivirani, sposobni in prizadevni sodelavci.

Ponujamo vam možnost, da skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije. Zaradi širitve dejavnosti k sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto VOZNIK MANIPULANT.

 

VAŠE DELOVNO MESTO BO VKLJUČEVALO:

 • Dostavljanje blaga kupcem.
 • Priprava blaga za dostavo kupcem – komisioniranje.
 • Sodelovanje v promocijskih aktivnostih pospeševanja prodaje.
 • Pripravljanje analiz, poročil ter vodenje evidenc.

 

USPOSOBLJENOST:

Stopnja izobrazbe: IV. ali III.

Smer izobrazbe:  logistična ali druge ustrezne smeri

zahtevana: poznavanje slovenskega jezika, poznavanje Microsoft programov (Word, Excel, Outlook, Power point), vozniški izpit B in C kategorije, znanje tujih jezikov (angleški aktivno, hrvaški aktivno),  vozniški izpit za upravljanje viličarja.

zaželeno:  osnovno poznavanje področne zakonodaje.

Veščine: odgovornost, samoiniciativnost, motiviranost, usmerjenost k cilju, sodelovanje, načrtovanje in organiziranost, gospodaren, praktičen, nadzorovanje.

Sposobnosti: upravljanja s časom in postavljanja prioritet, usmerjenost  k doseganju ciljev, dela v timu, učinkovitega reševanja težav ter iskanja rešitev, reševanja konfliktov, prilagodljivost, sprejeti odgovornost, delo in ustrezna presoja pod časovnim pritiskom.

Osebnostne lastnosti: komunikativen, iznajdljiv, kooperativen, lojalen, pošten, premišljen, racionalen.

 

NUDIMO:

 • Redna zaposlitev mladem in dinamičnem kolektivu, v okolju polnem izzivov in z strokovnim izpopolnjevanjem.
 • Stimulativno nagrajevanje, možnost dodatnega izobraževanja, razvoja in napredovanja.

 

Če želite izkoristiti vaše znanje, dosedanje izkušnje in s svojim delom prispevati k dodatni rasti podjetja, je sedaj prava priložnost, da se nam pridružite!

Vaše ponudbe s potrebno dokumentacijo pošljite do 03.03.2019 na naslov K&K AGRO-TRADE d.o.o., Muljava 22a, 1295 Ivančna Gorica

Komercialist za prodajo pekovskih in slaščičarskih surovin

01.02.2019

Spol: M/Ž

Pričakovane izkušnje: 3 leta

Karierni nivo: izkušeni delavec

Zaposlitev: določen čas 1 leto

Poskusna doba: da (3 mesece)

 

Smo podjetje z več kot 27-letnimi izkušnjami na področju pekarstva in slaščičarstva. Naša osnovna dejavnost je oskrba vseh tovrstnih obratov in proizvodnje s surovinami ter s pomožnimi materiali. Naše trajnostne in ambiciozne načrte podpirajo visoki standardi kakovosti, mednarodno priznani poslovni partnerji in s tem proces nenehnih izboljšav, predvsem pa visoko motivirani, sposobni in prizadevni sodelavci.

Ponujamo vam možnost, da skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije. Zaradi širitve dejavnosti k sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto SAMOSTOJNI KOMERCIJALIST – področje dela Štajerska, Koroška, Prekmurje in vzhodna Avstrija.

 

VAŠE DELOVNO MESTO BO VKLJUČEVALO:

 • skrb za obstoječe kupce in pridobivanje novih na področju R. Slovenije
 • celovito servisiranje poverjenih kupcev
 • planiranje, nadzor in zagotavljanje izvedbe prodajnih načrtov
 • priprava strokovnih poročil
 • reševanje reklamacij s kupci
 • opravljanje vseh del, ki niso v opisu, so pa nujne za nemoten potek dela

 

PRIČAKUJEMO:

Veščine: energičnost, komunikativnost, delo v skupini, potrpežljivost, organiziranost in načrtovanje dela, natančnost, doslednost,  govorna komunikacija v slovenskem in tujem jeziku.

Znanja:

 • Stopnja izobrazbe: VI. ali V.
 • Smer izobrazbe: ekonomske ali druge ustrezne smeri
 • zahtevana: poznavanje slovenskega jezika, poznavanje Microsoft programov (Word, Excel, Outlook, Powerpoint), znanje tujih jezikov (nemško aktivno).
 • zaželena: znanje tujih jezikov (angleško aktivno, italijanski pasivno, albanski aktivno), poznavanje demonstracije in poznavanje priprave pekovskih ter slaščičarskih proizvodov, kot tudi receptur za pripravo pekovskih in slaščičarskih izdelkov.

Sposobnosti: upravljanja s časom in postavljanja prioritet, usmerjenost  k strankam in doseganju kakovosti in ciljev, dela v timu, učinkovitega reševanja težav, hitrega učenja, pogajanja, sistematičnosti in analitičnosti ter natančnosti, sposobnost hitrega reagiranja.

Osebnostne lastnosti: lojalnost, poštenost, kooperativnost, čustvena stabilnost, pogum.

Prednost bodo imeli kandidati s poznavanjem prodaje surovin za proizvodnjo sladoleda.

 

NUDIMO:

 • Redna zaposlitev v dinamičnem kolektivu in okolju polnem izzivov.
 • Stimulativno nagrajevanje, dodatno izobraževanje in razvoj.

Če želite izkoristiti vaše znanje, dosedanje izkušnje in s svojim delom prispevati k dodatni rasti podjetja, je sedaj prava priložnost, da se nam pridružite!

Vaše ponudbe z potrebno dokumentacijo pošljite do 03.03.2019 na naslov K&K AGRO-TRADE d.o.o., Muljava 22a, 1295 Ivančna Gorica