Smo dobro stoječe podjetje, odprto za nove sodelavce. Nudimo zdravo delovno okolje in možnost osebnega razvoja, hkrati pa se zelo dobro zavedamo pomena slogana »Na mladih svet stoji«.

V našem podjetju smo zaposleni predvsem mladi, obetavni in samoiniciativni ljudje, ki si želimo novih uspehov. Prav take v podjetju tudi iščemo, saj so motiviranost, kreativnost in samostojnost lastnosti, ki jih mladi brez dvoma imate. Zato te vabimo, da se nam pridružiš!

Prosta delovna mesta

Voznik manipulant m/ž

15.09.2019

Zaposlitev: določen čas 12 mesecev

Pričakovane izkušnje: 1 leto na podobnem delovnem mestu

Karierni nivo: izkušeni delavec

Poskusna doba: da (4 mesece)

Spletna stran: http://www.kkagro.si/

 

Smo podjetje z več kot 26-letnimi izkušnjami na področju pekarstva in slaščičarstva. Naša osnovna dejavnost je oskrba vseh tovrstnih obratov in proizvodnje s surovinami ter s pomožnimi materiali. Naše trajnostne in ambiciozne načrte podpirajo visoki standardi kakovosti, mednarodno priznani poslovni partnerji in s tem proces nenehnih izboljšav, predvsem pa visoko motivirani, sposobni in prizadevni sodelavci.

Ponujamo vam možnost, da skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije. Zaradi širitve dejavnosti k sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto VOZNIK MANIPULANT.

 

VAŠE DELOVNO MESTO BO VKLJUČEVALO:

  • Dostavljanje blaga kupcem.
  • Priprava blaga za dostavo kupcem – komisioniranje.
  • Sodelovanje v promocijskih aktivnostih pospeševanja prodaje.
  • Pripravljanje analiz, poročil ter vodenje evidenc.

 

USPOSOBLJENOST:

Stopnja izobrazbe: IV. ali III.

Smer izobrazbe:  logistična ali druge ustrezne smeri

zahtevana: poznavanje slovenskega jezika, poznavanje Microsoft programov (Word, Excel, Outlook, Power point), vozniški izpit B in C kategorije, znanje tujih jezikov (angleški aktivno, hrvaški aktivno),  vozniški izpit za upravljanje viličarja.

zaželeno:  osnovno poznavanje področne zakonodaje.

Veščine: odgovornost, samoiniciativnost, motiviranost, usmerjenost k cilju, sodelovanje, načrtovanje in organiziranost, gospodaren, praktičen, nadzorovanje.

Sposobnosti: upravljanja s časom in postavljanja prioritet, usmerjenost  k doseganju ciljev, dela v timu, učinkovitega reševanja težav ter iskanja rešitev, reševanja konfliktov, prilagodljivost, sprejeti odgovornost, delo in ustrezna presoja pod časovnim pritiskom.

Osebnostne lastnosti: komunikativen, iznajdljiv, kooperativen, lojalen, pošten, premišljen, racionalen.

 

NUDIMO:

  • Redna zaposlitev mladem in dinamičnem kolektivu, v okolju polnem izzivov in z strokovnim izpopolnjevanjem.
  • Stimulativno nagrajevanje, možnost dodatnega izobraževanja, razvoja in napredovanja.

 

Če želite izkoristiti vaše znanje, dosedanje izkušnje in s svojim delom prispevati k dodatni rasti podjetja, je sedaj prava priložnost, da se nam pridružite!

Vaše ponudbe s potrebno dokumentacijo pošljite do 1.10.2019 na naslov K&K AGRO-TRADE d.o.o., Muljava 22a, 1295 Ivančna Gorica