Smo dobro stoječe podjetje, odprto za nove sodelavce. Nudimo zdravo delovno okolje in možnost osebnega razvoja, hkrati pa se zelo dobro zavedamo pomena slogana »Na mladih svet stoji«.

V našem podjetju smo zaposleni predvsem mladi, obetavni in samoiniciativni ljudje, ki si želimo novih uspehov. Prav take v podjetju tudi iščemo, saj so motiviranost, kreativnost in samostojnost lastnosti, ki jih mladi brez dvoma imate. Zato te vabimo, da se nam pridružiš!

Prosta delovna mesta

Voznik manipulant m/ž

Zaposlitev: določen čas 12 mesecev Pričakovane izkušnje: 1 leto na podobnem delovnem mestu Karierni nivo: izkušeni delavec Poskusna doba: da (4 mesece) Spletna stran: https://www.kkagro.si/ Smo podjetje z več kot 27-letnimi izkušnjami na področju pekarstva in slaščičarstva. Naša osnovna dejavnost je oskrba vseh tovrstnih obratov in proizvodnje s surovinami ter s pomožnimi materiali. Naše trajnostne in ambiciozne… Read more »

Posted in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Voznik manipulant m/ž

Komercialist v klicnem centru

Spol: M/Ž Pričakovane izkušnje: 1 leto Karierni nivo: izkušeni delavec Zaposlitev: določen čas 1 leto Poskusna doba: DA (4 mesece)   Smo družinsko podjetje z več kot 27-letnimi izkušnjami na področju pekarstva in slaščičarstva. Poštenost, partnerstvo, znanje in razvoj, kakovost, zanesljivost in timski duh so vrednote, ki pomenijo temelj delovanja našega podjetja. Skozi leta smo s… Read more »

Posted in Uncategorized | Komentarji so izklopljeni za Komercialist v klicnem centru